Perlukan Bantuan?

Memandangkan saya bukan 24 jam menghadap PC, dan sentiasa on the go, saya sediakan cara paling mudah untuk anda hubungi saya, iaitu melalui email.

Ye la kan, zaman sekarang telefon dah canggih. Boleh hantar dan terima email, mesej bagai. Kalau telefon tuan / puan cuma boleh SMS dan call, saya nasihatkan dapatkan telefon pintar. Penting untuk berkomunikasi zaman sekarang ni. Tapi maaf, saya hanya menerima email, kalau saya beri nombor telefon, tak enjoy lah life saya nanti:)

Lagi satu, kalau setakat email nak cakap 'Helo', 'Test', 'Betul ke?' dan yang seangkatan dengannya, maksudnya email yang takde effort, atau takde isi yang berguna, jangan marah la kalau lambat dapat balasan (mungkin ambik masa 5 6 bulan paling cepat..) Yang urgent, ada isi, saya akan cuba reply secepat mungkin.

Ready untuk mengarang email anda? Hantarkan email kepada saya di m.duitorangmalas[a]gmail.com (sila gantikan [a] dengan @).




Home | Support | Affiliate | Terms of Service | Disclaimer

Copyright © 2017 DuitOrangMalas.com